Thursday, March 16, 2006

دهن من يكي كه آب افتاد !0


مرباهای وسوسه انگيز

در کنار شيرينی ها خانم عزب دفتری مرباهای جالبی نيز درست می کند که حتی برای آنهايی که مربا دوست ندارند وسوسه انگيز به نظر می رسد. مربای گردو يکی از آنهاست0
برای توليد مربای گردو، پوست گردوی نرسيده با چاقو کنده می شود و گردو آنقدر در آب می ماند تا تلخی آن گرفته شود و سياهی پس ندهد. بعد از آن چندين بار با آب پخته می شود و وقتی آماده است که شيره آن زلال باشد
اين خانم هنرمند سفارش های زيادی برای مربای گردو گرفته و می گويد ارديبهشت می تواند آن را به دست مشتريانش برساند!0" دو ماه و چند روز انتظار "0
مربای خيار درسته و پوست هندوانه هم تمام شده، ولی در مدت زمان کوتاهی آنها برای مشتريان آماده می کننداما مربای انواع مرکبات نظير پرتقال، ليمو، گريپ فروت آماده است. وقتی خانم عزب دفتری مرباها را روی ميز می چيند تشخيص اين مرباها با ميوه اصلی و خام بسيار دشوار است

0 Comments:

Post a Comment

<< Home