Sunday, January 14, 2007

دكه معروف " جيگركي ! " و قيمت دل و قلوه !!0



يكي از خوردني هاي مقوي و متنوع ما ايراني ها . بخصوص(درتهران) به هنگام گردش و قدم زدن (سرپل تجريش) " چهل - پنجاه سال پيش "جگر و دل و قلوه خوردن بود
در آن روزگار ... تا قبل ازروي كار آمدن جماعت ملا - بابت هر سيخ جگر يك ريال و براي دل و قلوه چند درصدي بيشتر پرداخت ميكرديم
حالا ... در اين دوران تلخ گراني و بهم ريزي ..... جگر و دل و قلوه خوردن مانند پسته و فنداق و بسياري از شيريني هاي قنادي ها . جزو خوراكي هاي آدم هاي پولدار در آمده است !0
حالا يك نگاهي به قيمت يك سيخ جگر و دل و قلوه بكنيد .....0
* در رديف چهارم (راست) عبارت (خوك) مربوط به بخشي از گوشت و چربي توام . اطراف دل گوسفند است كه بعد از كباب شدن خوشمزگي خاص خودش را دارد ...0

خو.......وك )
0)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home